Έπιασε το σερί, από εκεί που το είχε αφήσει

Ανέστης: «Δεν υπάρχουν μυστικά, ήμουν έτοιμος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Πέτρος Μάνταλος να έκανε μαγικό παιχνίδι την Παρασκευή απέναντι στον Πανιώνιο. Μπορεί γενικώς όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ να έβγαλαν και πάθος και πολλή ενέργεια. Όμως ρόλο κλειδί στη νίκη, έπαιξε ο Γιάννης Ανέστης με τις αποκρούσεις του. Και ειδικά αυτή που έκανε στο 85′ σε μια “οβίδα” του Μπακασέτα, με πολλά σώματα μπροστά του, είναι μια από τις δύσκολες που έχουν γίνει στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Ανέστης κρατώντας το μηδέν στην εστία του, στο ματς του ΟΑΚΑ, φαίνεται πως πιάνει το νήμα σε ματς πρωταθλήματος, από εκεί που το είχε αφήσει.

Όταν ο Πογέτ, για ανεξήγητο λόγο, έστειλε τον Ανέστη στον πάγκο, εκείνος μετρούσε ήδη δυο σερί παιχνίδια σε εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, που είχε κρατήσει το μηδέν. Με τον ΠΑΟΚ και με την Βέροια. Και τώρα με τον Πανιώνιο, μεγάλωσε αυτό το σερί στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ. Και με την φόρμα που έχει, είναι ικανός ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ να το τραβήξει αυτό το σερί μέχρι και το τέλος των πλέι οφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X