Οι πιθανοί αντίπαλοι για το σεντόνι

«Όποια κι αν είναι η έκβαση, εμείς δεν σταματάμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναδείχθηκε πριν λίγο πρωταθλήτρια Ρωσίας, με την Ροστόφ να τερματίζει δεύτερη, κάτι που σημαίνει ότι, η δευτεραθλήτρια του ρωσικού πρωταθλήματος θα βρίσκεται στους «αδύναμους» στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών.

Η εκκρεμότητα που υπήρχε για τους πιθανούς υποψήφιους αντιπάλους της ΑΕΚ -εφόσον βγει πρώτη στα πλέι οφ ή δεν καταφέρει η Σεβίλλη να πάρει το Κύπελλο Ισπανίας  – ήταν οι ομάδες που θα βγουν δεύτερες σε Ρωσία και Βέλγιο, όπου τα πρωταθλήματα βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη. Αν δεν κατάφερνε η ΤΣΣΚΑ να πάρει σήμερα τον τίτλο θα βρισκόταν στους ισχυρούς των μη πρωταθλητών και θα υποχωρούσε η Σπάρτα Πράγας από τους πιθανούς υποψήφιους αντιπάλους της Ένωσης.
Ωστόσο, «οι στρατιώτες» μετά τα σημερινά αποτελέσματα κατέκτησαν τον τίτλο, με τους Τσέχους να παραμένουν στους ισχυρούς και η κατάσταση να μένει ως έχει.
Πλέον, η μόνη εκκρεμότητα παραμένει η Άντερλεχτ,με την ομάδα των Βρυξελλών να θέλει ένα βαθμό στην αυριανή τελευταία αγωνιστική για να τερματίσει δεύτερη.

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

ΙσχυροίΑδύναμοι
Σαχτάρ (Ουκρανία) 81.976Στεάουα (Ρουμανία) 36.576
Άγιαξ (Ολλανδία) 58.112Μονακό (Γαλλία) 36.549
Άντερλεχτ (Βέλγιο) 54.000*Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) 24.755
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) 40.920Ροστόβ (Ρωσία) 11.716
Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) 40.585ΑΕΚ (Ελλάδα) 7.940*

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X