Αγωνία για... Γκόντα-Φούφη

«Να κάνετε όσες εξαιρέσεις θέλετε...»
Photo Credits: INTIME

Οι Σπύρος Γκόντας (Αττικής), Γιάννης Φούφης (Θεσσαλονίκης) και Δημήτρης Μπήτης (Ανατολικής Μακεδονίας), είναι οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν το σημερινό ματς στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη (19:00-enwsi.gr και ΟΤΕ Sport 4) και οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς είναι προσηλωμένοι για να πετύχουν το 2-0 στις νίκες και να πάρουν ξεκάθαρο προβάδισμα στη μάχη της 3ης θέσης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Από εκεί και πέρα όμως, είναι σαφές ότι υπάρχει αγωνία στις τάξεις της ΚΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με δύο από τους σημερινούς διαιτητές.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την διαιτησία του Σπύρου Γκόντα στο εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό στην κανονική σεζόν, όπου η ΑΕΚ έχασε τελικά με 100-93. Ήταν εκείνο το… μυθικό ματς, που ο Βασίλης Σπανούλης εκτέλεσε βολές για… 17 φορές συνολικά, έχοντας 9 κερδισμένα φάουλ.

Όσον αφορά τον Γιάννη Φούφη, ήταν δεύτερος διαιτητής στο εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, με την ΑΕΚ να χάνει τελικά με 89-75. Υπήρχαν πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα του. Κι αυτό διότι επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι στους φιλοξενούμενους για να καλύψουν την διαφορά των 17 πόντων που έχαναν και μάλιστα έκλεισε τα μάτια στο εκτός φάσης χτύπημα του Αγραβάνη στον Μαυροκεφαλίδη, ενώ ο παίκτης της ΑΕΚ χρεώθηκε και με τεχνική ποινή, για διαμαρτυρία.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X