"Σειρήνες" για τον "Μίλο"

"Σειρήνες" για τον "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφισβήτητα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δικαιούται το δικό του μερίδιο στην επιτυχία της ΑΕΚ με την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου άλλωστε είναι αυτός που ουσιαστικά έχει κάνει σχεδόν όλες τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ από το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ ήδη μαζί με τον Αλεσάντρο Ντε Μπαρτόλο “τρέχουν” τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πληροφορίες πάντως του enwsi.gr θέλουν τον Μιλοβάνοβιτς να δέχεται τις τελευταίες μέρες έντονη πίεση από δύο ομάδες της Ισπανίας και μία της Πορτογαλίας προκειμένου να συνάψουν συνεργασία μαζί του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Η επιτυχημένη παρουσία του άλλωστε στη Λας Πάλμας, καθώς και η επίσης θετική συνεργασία του με την ΑΕΚ ως τώρα, έχουν ανεβάσει τις “μετοχές”. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις καλές επαφές που έχει στην Ιβηρική Χερσόνησο, τον κάνουν περιζήτητο και η παραμονή του στην ΑΕΚ θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X