Μιλοβάνοβιτς: «Στόχος μας το Champions League»

Μιλοβάνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην «Sport» μίλησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναφορικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου και τα πανηγύρια, ενώ αναφέρθηκε και στον επόμενο στόχο της ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League. Παράλληλα, επιβεβαίωσε το πριμ του 1 εκατ.ευρώ για τους παίκτες και την κατάκτηση του τροπαίου.

vroxi3«Η ΑΕΚ άξιζε να πάρει το Κύπελλο. Δεν υπήρχε καμία σκιά. Απλώς λόγω των κυρώσεων που υπήρχαν δεν είχε τους οπαδούς της κοντά της και μόνο 60 οπαδοί υπήρχαν, 30 από κάθε ομάδα. Μετά το ματς πήγαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, που υπήρχαν 30.000 οπαδοί της ΑΕΚ. Μείναμε στο κέντρο της πόλης για 2,5 ώρες, τραγουδούσαν ασταμάτητα οι φίλαθλοι… Δεν κερδίζεις κάθε μέρα το Κύπελλο και ειδικά σε μια μονομαχία με τον μεγάλο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Τώρα μέσα από τα πλέι οφ θα προσπαθήσουμε να πάρουμε στα χέρια μας το εισιτήριο για το Champios League. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X