Χωρίς Χάγκινς και με αμφίβολο Ουάιτ στην Αθήνα ο Άρης

Ο διπλός... μπελάς του Άρη
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης προπονήθηκε στην Θεσσαλονίκη για το δεύτερο παιχνίδι των μικρών τελικών, κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ (21/05, 19:00), με τον Τζαμέλ Χάγκινς να έχει τεθεί νοκ άουτ, ενώ ο Οκάρο Ουάιτ είναι αμφίβολος.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη φτέρνα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου την ημέρα του αγώνα, για το εάν θα μπορεί να δώσει το παρών στον δεύτερο μικρό τελικό ή όχι.

Πρίφτης: «Ενέργεια, άμυνα και σωστές επιλογές»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας για την αναμέτρηση τόνισε: «Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Ο αντίπαλός μας πήρε το προβάδισμα και είναι πλέον το φαβορί στη σειρά. Δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί μία ποιοτική ομάδα, η οποία διαθέτει πολλές λύσεις και παίκτες που μπορούν να βάλουν μεγάλα σουτ, όπως έγινε στον πρώτο αγώνα της σειράς».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του είπε: «Εμείς καλούμαστε να αντιδράσουμε, μετά από την ήττα στο «Nick GalisHall». Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και ανταπεξήλθαμε σωστά. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Να βρούμε ενέργεια, μετά από τους συνεχόμενους αγώνες, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα, ειδικά σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και να έχουμε υπομονή, καλή κυκλοφορία και σωστές επιλογές στην επίθε

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X