Ο Λουκάς έδωσε... κίνητρο

Ο Λουκάς έδωσε... κίνητρο
Photo Credits: INTIME

Το break στο Αλεξάνδρειο ήρθε με τρόπο εμφατικό, για την ΑΕΚ. Η Ένωση γύρισε παιχνίδι το οποίο έδειχνε χαμένο και μέσα σ’ όλα είχε εκτός μάχης τον ηγέτη της, Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Τον άνθρωπο που την «κουβάλησε» στα δύσκολα και τώρα έχει τεθεί νοκ άουτ.

Όπως είναι φυσιολογικό η απουσία του «πονάει» τον Γιούρι Ζντοβτς, αλλά και ολόκληρο το οικοδόμημα της Βασίλισσας. Ποιος είπε, όμως, πως η ζωή τελειώνει εδώ; Αυτό φρόντισαν να το δείξουν οι παίκτες, από μόνοι τους, κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Οι συμπαίκτες του στο δεύτερο μέρος έκαναν… κατάθεση ψυχής και φρόντισαν να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε η απουσία του «Λου», ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Η απουσία του, από μόνη της, πείσμωσε τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, οι οποίοι «συσπειρώθηκαν» και αφού ξεπέρασαν το αρχικό… σοκ της απουσίας του μπήκαν στο παρκέ και έκαναν break.

Άπαντες στην Ένωση θέλουν να τελειώσουν ιδανικά την φετινή σεζόν και για τον «Λου», θέλοντας να του… χαρίσουν την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης, η οποία θα είναι το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας της φετινής σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X