Στην τελική ευθεία για τον πάγκο

Αρουαμπαρένα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χρόνος κυλά και στον «Δικέφαλο» μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν εντατικά το θέμα του προπονητή και να καταλήξουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σε οριστικές αποφάσεις, ή ακόμα και στο οριστικό «κλείσιμο» συμφωνίας!

Αφού ο πρώτος βραχνάς, αυτός του Κυπέλλου πέρασε και μάλιστα με αίσιο τέλος, τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα στα μυαλά των ανθρώπων της «Ένωσης». Οι «κιτρινόμαυροι» πλέον κινούνται με πιο σαφή προσανατολισμό στο θέμα του προπονητή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Ο σχεδιασμός προβλέπει πως μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να υπάρξουν νέες συζητήσεις, δεν αποκλείεται και ένα ακόμη ταξίδι στο εξωτερικό, προκειμένου να διαμορφωθεί η οριστική εικόνα του πάγκου, ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό που προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες είναι πως δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά στις περιπτώσεις των Μοντανιέ και Αρουαμπαρένα. Ωστόσο υπάρχουν πηγές οι οποίες αναφέρουν ότι δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι προκύπτει από τις πρώιμες πληροφορίες. Κοντολογίς αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν αποκλείεται να προβούν σε κάποια κίνηση που θα προκαλέσει έκπληξη.

Σαφέστατα και υπάρχουν και άλλοι προπονητές με τους οποίους η ΑΕΚ έχει μιλήσει και έχει ορίσει ένα πλαίσιο διαπραγματεύσεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό το Ντιέγκο Κόκα, όμως υπάρχουν και ονόματα τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X