Άμυνα, το σημείο αναφοράς

Άμυνα, το σημείο αναφοράς
Photo Credits: INTIME

Η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου μικρού τελικού κόντρα στον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, «γεννά» προσδοκίες για κάτι σπουδαίο ενόψει της συνέχειας. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς είναι ακόμα πιο δύσκολο, σε σχέση με το πρώτο, μιας και το «πρέπει» πηγαίνει στην Βασίλισσα, όμως άπαντες κατανοούν τις δυσκολίες και είναι έτοιμοι να παλέψουν για το 2-0.

Στην προσπάθειά της αυτή η Βασίλισσα έχει αρκετά πράγματα τα οποία έχει κρατήσει από το πρώτο παιχνίδι. Και αυτά έρχονται -κατά κύριο λόγο- από το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Η άμυνα, φυσικά, είναι ένα εξ αυτών. Δεν είναι λίγο, άλλωστε, στο πρώτο ημίχρονο μια ομάδα να δέχεται 43 πόντους και στο δεύτερο -σχεδόν- τους μισούς (24). Αυτό είναι έργο τόσο του Γιούρι Ζντοβτς, όσο και των παικτών του, που δεν παράτησαν σε κανένα σημείο το παιχνίδι.

Η άμυνα του δεύτερου μέρους είναι η μεγάλη… δύναμη της ΑΕΚ. Είναι το σημείο αναφοράς που θέλει στο παιχνίδι της ομάδας ο Γιούρι Ζντοβτς. Με την εικόνα αυτή θα πορευτεί και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, έχοντας ως στόχο να αποδείξει για μία ακόμα φορά πως το πρότζεκτ Αγγελόπουλου είναι ικανό να φτάσει πολύ ψηλά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X