Με το μυαλό στον Στέλιο

Με το μυαλό στον Στέλιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αδιαθεσία που ένιωσε ο Στέλιος Μανωλάς, λόγω της πίεσης και της έντασης των ημερών που προηγήθηκαν του τελικού, αναστάτωσε όλους στην διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και πολλοί παίκτες, ήταν σε συνεχή επικοινωνία χθες με τον Στέλιο, για να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας του και το πως αισθάνεται.

Ο Μανωλάς πήρε ακόμα μεγαλύτερη δυναμή από την οικογένεια της Ένωσης και ήδη από χθες το βράδυ, αισθάνεται αρκετά καλύτερα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον παρότρυναν ακόμα και να βρεθεί στο γήπεδο απόψε, έστω και από τα μπουθ, για να δει το ματς και φυσικά να τον δει ο κόσμος, που θέλει να τον χειροκροτήσει και να τον ευχαριστήσει. Με τον Μανωλά να το… σκέφτεται, παρότι οι γιατροί που τον εξέτασαν του συνέστησαν… αποχή και χαλάρωση.

Το σημαντικό πάντως είναι πως ο Στέλιος είναι ήδη πολύ καλύτερα, έχει συνεχώς κοντά του τους δικούς του ανθρώπους και φυσικά την οικογένεια της ΑΕΚ και σήμερα, ο κόσμος της Ένωσης θα του αποδώσει το “ευχαριστώ” που του αξίζει, είτε έρθει τελικά στο ΟΑΚΑ, είτε όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X