Λαοθάλασσα στο ΟΑΚΑ για τους Κυπελλούχους

Με τη δική της μασκότ η ποδοσφαιρική ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ χάρηκε και χαίρεται με την ψυχή του την κατάκτηση του Κυπέλλου, βγαίνοντας στους δρόμους ξανά μετά από χρόνια, το βράδυ της Τρίτης, για να πανηγυρίσει έναν τίτλο. Και σήμερα, το… πάρτι αναμένεται να συνεχιστεί, αυτή τη φορά όμως στο ΟΑΚΑ και όχι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, οι φίλαθλοι της Ένωσης ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών, για να αποθεώσουν τους παίκτες και τον Στέλιο Μανωλά και βεβαίως να “σπρώξουν” την ομάδα, για την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ αναμένονται στο ΟΑΚΑ περισσότεροι από 30.000 φίλαθλοι, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα, αντάξια της προσπάθειας που έκαναν οι “κιτρινόμαυροι”, για να φτάσουν στην κατάκτηση της Κούπας. Με το Στάδιο να “φορά” ξανά, μετά από καιρό τα… γιορτινά του και τον κόσμο της ΑΕΚ να στήνει το δικό του “πάρτι”, στις εξέδρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X