«Τώρα πάμε για πρωτιά στα πλέι οφ»

«Τώρα πάμε για πρωτιά στα πλέι οφ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Παναγιωτάρας από βοηθός προπονητή στην Κ20 αύριο βράδυ θα βρεθεί προπονητής στην Κυπελλούχο ΑΕΚ. Τα παιχνίδια της ζωής… Ο άμεσος συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά μίλησε στη NOVA για τον αγώνα με τον Πανιώνιο σχολιάζοντας ότι στόχος της Ενωσης είναι η πρωτιά στα πλέι οφ.

«Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την τεχνική ηγεσία με τον κ. Μανωλά βάλαμε δύο στόχους. Την κατάκτηση του κυπέλλου και την πρωτιά στα πλέι οφ. Ο ένας στόχος επετεύχθη και μένει να πετύχουμε και τον δεύτερο. Θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της Παρασκευής με τον Πανιώνιο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι διαχείρισης της επιτυχίας ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι την Παρασκευή.

Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας είναι απόλυτα επαγγελματίες. Έχουν διαχειριστεί πολύ σωστά διάφορες καταστάσεις, όπως οι 3-4 φορές που η ομάδα άλλαξε προπονητή και πάντα έδειξαν ότι το διαχειρίζονται σωστά. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι την Παρασκευή θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που ακολουθεί» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X