Σάκοτα στο enwsi.gr: «Λουκά, για σένα η νίκη»

Σάκοτα στο enwsi.gr: «Λουκά, για σένα η νίκη»
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο break στη σειρά με τον Άρη ήρθε για την ΑΕΚ, με μια εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Μια εμφάνιση που συνδυάστηκε με ανατροπή από τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς που έστειλαν τις δικές τους απαντήσεις προς τους επικριτές τους.

Η Ένωση πάλεψε μέχρι τέλους για να πάρει τη μεγάλη νίκη και πολλά, όσον αφορά την μεγάλη ανατροπή, τα οφείλει στον Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της Βασίλισσας ανέλαβε δράση στα δύσκολα και πήρε την ομάδα πάνω του. Ήταν ο άνθρωπος που «ροκάνισε» τη διαφορά, αλλά και αυτός που με τρίποντο έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την ομάδα (61-63).

Μιλώντας στο enwsi.gr μετά το τέλος του πρώτου μικρού τελικού στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια του δευτέρου μέρους, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε όλη τη σεζόν, ενώ χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του στάθηκε στα σημεία που έφεραν την ανατροπή. «Η τύχη έρχεται όταν προσπαθείς και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά από εμάς, ήταν πιο ορεξάτος και έβαλε πολλά δύσκολα σουτ. Όταν αποκτήσαμε εμείς τη νοοτροπία αυτή στο δεύτερο ημίχρονο και ξεκινήσαμε να παλεύουμε, είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Αυτό δεν είναι τυχαίο…».

Η ΑΕΚ έχει βιώσει παρόμοιες καταστάσεις, αλλά από την ανάποδη. «Αλλάξαμε τακτική. Αντί να προηγούμαστε με 18 πόντους και να χάνουμε, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 16 και κερδίσαμε. Είναι καλύτερα έτσι, σίγουρα!», είπε αστειευόμενος, για να προσθέσει στη συνέχεια πως «δείξαμε χαρακτήρα. Για ακόμα μια φορά, όπως στην Πυλαία η ΑΕΚ απέδειξε πως έχε χαρακτήρα. Η ομάδα δυσκολεύτηκε πολύ φέτος με πολλές ατυχίες και πολλές αλλαγές. Το κλίμα παρέμεινε καλό, όμως κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι!».

Λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τέθηκε νοκ άουτ, κάτι που μόνο αδιάφορο δεν ήταν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, αλλά επηρέασε άπαντες. »Πάρα πολύ. Ο ηγέτης μας μένει εκτός από αυτή τη σειρά και είναι πολύ μεγάλο πλήγμα για εμάς. Παίξαμε και γι αυτόν. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Λουκά. Εγώ προσωπικά του αφιερώνω τη νίκη και του εύχομαι περαστικά».

Όσο για τον δεύτερο μικρό τελικό, που είναι προ των πυλών. «Είναι ευκαιρία για εμάς! Έγινε το 1-0, «σπάσαμε» την έδρα και έχουμε εμείς το πλεονέκτημα. Ελπίζουμε στην στήριξη του κόσμου μας και με την παρουσία του να κάνουμε το 2-0 στη σειρά», ήταν η τοποθέτησή του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X