Πάνε Αυστραλία Μάνταλος και Αραβίδης!

Στην Εθνική Μάνταλος και Αραβίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος εξαργυρώνουν τη μεγάλη επιτυχία τους και φοράνε το εθνόσημο, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη μακρινή Αυστραλία!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την τελική επιλογή του για τα φιλικά της Αυστραλίας στην οποία συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Πέτρος Μάνταλος όσο και ο Χρήστος Αραβίδης.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 24 Μαΐου, ωστόσο οι παίκτες της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του ΠΑΟ και του Πανιωνίου θα ενσωματωθούν αργότερα, μετά τις 31 Μαΐου οπότε και θ’ αναχωρήσει η αποστολή για την Αυστραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X