Στο ΟΑΚΑ το Κύπελλο!

ΑΕΚ, ΑΕΚ, ΑΕΚ κύπελλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Στάδιο θα βρίσκεται αύριο το Κύπελλο που κατέκτησε η ΑΕΚ, με τους παίκτες της Ένωσης να το παρουσιάζουν στον κόσμο που θα έχει συγκεντρωθεί εκεί για να τους αποθεώσει. Οι παίκτες θα βγουν για να δείξουν το κύπελλο στον κόσμο που δεν το χάρηκε στον τελικό, να χειροκροτήσουν την ομάδα και τα παιδιά, να πάει το κύπελλο πίσω και να βγουν με τον Πανιώνιο για το παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά.

Αυτά, αναμένεται να γίνουν ανάμεσα στο τέλος της προθέρμανσης των δύο ομάδων και στην επίσημη έξοδό τους για τη σέντρα. Περίπου κατά τις 8.10-8.15. To Κύπελλο είναι στη θέση που ήταν και στον τελικό, μπαίνει η ομάδα, το παίρνει από εκεί, κατευθύνεται προς το γήπεδο με το κύπελλο στα χέρια, κινούνται οι παίκτες μέσα στο γήπεδο προς τις τέσσερις πλευρές των εξεδρών για να το δείξουν στον κόσμο, το πάνε πίσω και βγαίνουν για την επίσημη έναρξη. Αφήνοντας… πίσω τα πανηγύρια και στρέφοντας την προσοχή τους αποκλειστικά στο πως θα έρθει η νίκη με τον Πανιώνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X