Μπράουν στο enwsi.gr: «Για την τιμή μας και τον κόσμο μας...»

Μπράουν στο enwsi.gr: «Για την τιμή μας και τον κόσμο μας...»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είχε ζήσει πολλές φορές το έργο της ανατροπής. Στα περισσότερα μεγάλα παιχνίδια ξεκινούσε πολύ καλά, «έχτιζε» διαφορές, τις οποίες έχανε στα τελευταία λεπτά. Στο πρώτο παιχνίδι των μικρών τελικών, όμως, φρόντισε να ζήσει το… έργο, από την ανάποδη.

Η Βασίλισσα με τρομερή κατάθεση ψυχής στην τελευταία περίοδο κατάφερε να ανατρέψει παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο και να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως είναι εδώ, δυνατή και έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Και σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια καθοριστικό ρόλο είχε ο Τζέι Κόβαν Μπράουν.

Ο Αμερικανός με μια… μαγική εμφάνιση «εκτέλεσε» την άμυνα του Άρη με τους 20 πόντους του κι οδήγησε εκ του ασφαλούς στην ανατροπή την ομάδα. Μετά το τέλος του αγώνα της Θεσσαλονίκης ο «μπομπέρ» της Ένωσης μίλησε στο enwsi.gr για την επικράτηση της ομάδας, εξήγησε το πώς ήρθε η μεγάλη ανατροπή, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, του οποίου κάλυψε -σε μεγάλο βαθμό- την απουσία του.

Όταν τον ρωτήσαμε εάν ήταν η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν αρκέστηκε να πει «Όπως πάντα φίλε», για να συμπληρώσει πως «κάθε νίκη είναι ίδια. Δεν είναι τόσο μεγάλη που θα κρίνει κάτι, αλλά είναι εξαιρετική ομαδική δουλειά και επιτέλους καταφέραμε να τους κερδίσουμε. Νιώθω εξαιρετικά γι αυτό».

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε άσχημα για την Ένωση είχε την πιο… γλυκιά κατάληξη, κάτι που παρατήρησε και ο Αμερικανός γκαρντ. «Ασφαλώς. Χάναμε 16 πόντους, όμως καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι σαν ομάδα. Ήμασταν ενωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Οι συμπαίκτες μου με πίστεψαν και θέλησα να ανταποδώσω. Αγαπώ αυτή την ομάδα, μου έδειξαν τόση πίστη που με έκανε να πάρω αυτοπεποίθηση και να… χαλαρώσω το παιχνίδι μου».

Πριν από το παιχνίδι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τέθηκε νοκ άουτ, κάτι που μόνο αδιάφορο δεν πέρασε στους κόλπους της ομάδας. «Είχε μια άσχημη στιγμή με τον τραυματισμό και σε μια συζήτηση που είχαμε μου είπε πως τελείωσε για φέτος. Είναι μεγάλο κομμάτι αυτής της ομάδας, είναι ο ηγέτης μας και προσπαθήσαμε να καλύψουμε την μεγάλη απουσία του», είπε ο Αμερικανός, ενώ όταν τον ρωτήσαμε εάν έπαιξε και για τον «Λου», φρόντισε να βάλει στην… εξίσωση όλο τον οργανισμό της Ένωσης. «Για να πω την αλήθεια παίξαμε για όλους. Για τον κόσμο της ΑΕΚ, τον προπονητή, την ιστορία μας και την τιμή μας. Και θεωρώ πως τα πήγαμε εξαιρετικά».

Το break έγινε, όμως τα δύσκολα είναι μπροστά για την Βασίλισσα. «Τώρα η σειρά πάει στο ΟΑΚΑ. Στόχος μας είναι να επαναλάβουμε ό,τι κάναμε και στο Αλεξάνδρειο. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, γιατί ο Άρης έχει μια ομάδα με πολύ καλούς Αμερικανούς και πολύ καλούς Έλληνες παίκτες, όμως με τον κόσμο μας, αλλά και κακλή ψυχολογία θεωρώ πως θα πετύχουμε τον στόχο μας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X