«Τους είχαμε νικήσει, το ξανακάναμε»

«Τους είχαμε νικήσει, το ξανακάναμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον, μίλησε στους συμπατριώτες του για την επική νίκη της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου, ενώ μίλησε και για τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του

Στην ιστοσελίδα της Σουηδίας «fotbollskanalen.se» φιλοξενήθηκε ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον περιέγραψε την εμπειρία του τελικού αλλά και τους πανηγυρισμούς στη συνέχεια:

«Ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί, όμως τους είχαμε κερδίσει και ξέραμε ότι μπορούσαμε να το ξανακάνουμε. Μετά το παιχνίδι πήγαμε με το λεωφορείο σε μία περιοχή που είχαν συγκεντρωθεί οι οπαδοί μας. Είχαν γεμίσει τους δρόμους και τις πλατείες για να μας υποδεχθούν. Περίμεναν πολύ καιρό για αυτή τη στιγμή και πέρασαν πολλά δύσκολα χρόνια. Ήταν προφανές ότι αυτός ο τίτλος σήμαινε πολλά για τον σύλλογο και τους οπαδούς».

Όσον αφορά τις φήμες και τις προτάσεις για το πρόσωπό του είπε: «Μου αρέσει η χώρα και η ομάδα. Δεν έχω σκοπό να φύγω. Θα μείνω και μετά το καλοκαίρι. Έχω ακόμα μερικά χρόνια συμβόλαιο», είπε παράλληλα, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ και της Γάνδης.

Τελειώνοντας αναφέρθηκε στο θέμα της Εθνικής Σουηδίας: «Για μένα η εθνική ομάδα θα ήταν ένα μεγάλο μπόνους. Θα ήταν όμως έκπληξη για μένα να είχα κληθεί στις επιλογές (σ.σ. για το Euro)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X