Αϊβάζης: «Εξιλέωση το Κύπελλο - Το άξιζε η ΑΕΚ»

Αϊβάζης: «Εξιλέωση το Κύπελλο - Το άξιζε η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ηθοποιός και γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα, Γιάννης Αϊβάζης, σε συνέντευξη του στην «livesport», αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και δήλωσε ότι ήταν μόνο η αρχή. Χαρακτήρισε το 50-50 δίκαιο, θέλει Champions League και περιμένει την ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη 

-Πως ζήσατε τον τελικό;

«Ήμουν στη Λαμία, οπότε είδα το ματς εκεί. Η ΑΕΚ το άξιζε. Όταν παίζεις 50-50 έχεις ίδιες ευκαιρίες. Το πήραμε, είμαστε χαρούμενοι, γι΄αυτό τώρα πάμε και για άλλες κούπες».

-Θεωρείτε ότι είναι η πιο βαριά κούπα για την ΑΕΚ

«Ήταν αναγκαία, όχι βαριά. Ήταν μία εξιλέωση. Η ΑΕΚ είναι και παραμένει μεγάλη ομάδα. Μ’ αυτό τον τίτλο είναι πιο επιτυχημένη χρονιά, πόσο μάλλον όταν τον κατακτάς απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο. Δεν έχει τελειώσει εδώ όμως, πλέον κυνηγάμε τη 1η θέση των πλέι οφ και την έξοδο στο Champions League. Αυτή θα είναι η καλύτερη κατάκτηση για φέτος, αυτός είναι ο στόχος».

-Ήταν μόνο η αρχή;

«Φυσικά. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας κορμός, ο οποίος θα ενισχυθεί. Έτσι, η ομάδα θα κάνει μεγαλύτερα πράγματα του χρόνου. Ίσως και να πάρει και το πρωτάθλημα».

-Το πιστεύατε εξ αρχής;

«Και βέβαια. Ωστόσο, θα ήθελα να έχει και τη στήριξη των οπαδών της. Επίσης, δεν έχει σχέση με το ότι ο Ολυμπιακός ήταν χαλαρός. Μετά το 2-0 το πίστεψα ότι το σηκώσαμε. Όταν μπήκε το γκολ του Τσόρι να σου πω την αλήθεια δεν φοβήθηκα. Η ομάδα είχε καλή εικόνα, δεν είχε κενά, γι΄αυτό και δεν φοβήθηκα ούτε μία στιγμή»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X