Ντιέγκο: Τώρα, μόνο η χαρά για το Κύπελλο

Τα στατιστικά όλων των παικτών της ΑΕΚ στο Κύπελλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Κύπελλο Ελλάδος και η κατάκτησή του από την ΑΕΚ, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, έχει φτιάξει τη διάθεση όλων στα Σπάτα. Τόσο πολύ, που κανείς πλέον δεν σκέφτεται το μέλλον ή τις μεταγραφές. Και ο Ντιέγκο Μπουονανότε αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα.

Ο «Enano» σαφέστατα και σκέφτεται πως ίσως θα πρέπει ν’ αποχωρήσει. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο δεν αποτελεί μυστικό. Ο Μπουονανότε περνάει καλά στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, ωστόσο θα ήθελε να παίζει λίγο περισσότερο απ’ όσο παίζει τώρα. Εξάλλου υπάρχουν πολλές προτάσεις γι’ αυτόν.

Ο Μπουονανότε όμως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου μοιάζει και αυτός… μεθυσμένος από τη χαρά της νίκης και της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος. Γι’ αυτό κρατάει πλέον χαμηλούς τους τόνους για το τι θα συμβεί στο μέλλον της καριέρας του.

«Ξέρω πολλά για το ποδόσφαιρο της Χιλής και το παρακολουθώ με ενδιαφέρον. Η Κόλο Κόλο είναι μια ιστορική ομάδα. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον. Τώρα χαίρομαι για το Κύπελλο που κατακτήσαμε στην ΑΕΚ», ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ στη σελίδα της Χιλής cdf.cl, σχετικά με τα σενάρια που τον θέλουν να καταλήγει στη Λατινική Αμερική…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X