Γκιρτζίκης: «Να μην πέσει η ΕΠΟ στα χέρια των μεγάλων»

Τους άδειασε η ΦΙΦΑ, "τρεκλίζουν" οι Γκρανκάσες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης συναντήθηκε με παράγοντες Ενώσεων τονίζοντάς τους την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές της ΕΠΟ, ενώ επισήμανε ότι η Ομοσπονδία δεν πρέπει να περάσει στις μεγάλες ΠΑΕ.

Συνάντηση προεκλογικού χαρακτήρα είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μία ημέρα μετά τον τελικό του Κυπέλλου με εκπροσώπους 36 Ενώσεων, εκ των οποίων βέβαια οι δώδεκα έχουν ήδη περάσει στην αντιπολίτευση, όπου και υποστηρίζουν ότι ελέγχουν την πλειοψηφία των ΕΠΣ.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Γκιρτζίκης τόνισε ότι δέχεται πόλεμο από τα ΜΜΕ κι ότι θα κατέβει κανονικά υποψήφιος, όπως αναφέρει η «Live Sport». «Δεν αλλάζει τίποτα στην απόφασή μου να είμαι υποψήφιος, παρά τα όσα  ανούσια γράφονται και λέγονται και τον πόλεμο που δέχομαι. Γίνεται αντιπολίτευση στη διοίκησή μας και τα δημοσιεύματα κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο. Δέχομαι καταγγελίας και μου ασκούν πιέσεις, ενώ σε κάποιους από εμάς έκαψαν τις περιουσίες μας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κοιτάζω το έργο μου στην ΕΠΟ. Η δυναμική της πατάραξής μας είναι πολύ μεγάλη και το βλέπετε», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόσθεσε σχετικά με τον Σταύρο Κοντονή:

«Εχει κακούς συμβούλους που τον οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις. Δεν πρόκειται όμως να κάνω άλλη υποχώρηση κι αυτή που έγινε για τη διεξαγωγή του τελικού είναι η τελευταία».

Για όσα έγιναν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου, ο Γκιρτζίκης δεν έκανε αυτοκριτική, αλλά στην τοποθέτησή του υποστήριξε πως το ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει στα χέρια των Ενώσεων και να μην περάσει στις μεγάλες ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός βρίσκονται στην αντιπολίτευση) ή στις μεγάλες Ενώσεις, της Αθήνας και της Μακεδονίας.

Κλείνοντας, διέψευσε πως οι σχέσεις της ΕΠΟ με UEFA και FIFA είναι κακές: «Οι εκλογές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα γίνουν τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα κι αυτό δείχνει τις σχέσεις που έχουμε. Και με την ευκαιρία θέλω να πω ότι αν ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είναι υποψήφιος, τότε θα εκλεγεί πρόεδρος της UEFA».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν παράγοντες από: Ρέθυμνο, Λασίθι, Δωδεκάνησα, Χίο, Λέσβο, Λακωνία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Κορινθία, Αχαΐα, Ηλεία, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Λευκάδα-Πρέβεζα, Πειραιά, Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Ευρυτανία, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Θεσπρωτία, Πιερία, Ημαθία, Χαλκιδική, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Έβρο, Θράκη, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ξάνθη, Καστοριά κι Άρτα.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X