Η σιγουριά και η... προφητεία του Μάκη

Η ανακούφιση του Αγγελόπουλου
Photo Credits: INTIME

Ήταν στο πλευρό της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς από την πρώτη στιγμή και έζησε δια ζώσης όλη την αναμέτρηση με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο. Ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, βοηθώντας την ψυχολογικά, να φτάσει στο μεγάλο αποτέλεσμα, τη νίκη, που θέτει σε θέση ισχύος την Βασίλισσα, όσον αφορά την κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας.

Ο Αγγελόπουλος πιστεύει από την πρώτη στιγμή τη φετινή ομάδα και φρόντισε να το δείξει και στον μικρό τελικό. Ιδίως, όταν το παιχνίδι είχε… στραβώσει για τα καλά στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί φανέρωσε το πόσο σίγουρος είναι για την ομάδα.

Σε τέτοιο σημείο, ώστε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας να εκφράσει την σιγουριά του πως η Ένωση θα ανατρέψει την κατάσταση. «Μην φοβάστε, θα κερδίσουμε», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που έλεγε σε στενούς συνεργάτες του κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και λίγη ώρα αργότερα είδε τον Τζέι Κόβαν Μπράουν, τον Ντούσαν Σάκοτα, τον Μίλαν Μιλόσεβιτς και τους υπόλοιπους να τον κάνουν… προφήτη, οδηγώντας στη νίκη την Βασίλισσα με 67-77.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X