Γεωργάτος σε Σάββα: Πρέπει να σεβαστούμε την ΑΕΚ!

Γεωργάτος σε Σάββα: Πρέπει να σεβαστούμε την ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν το είχε «χωνέψει» το σπάσιμο του… αήττητου από τον Βάργκας και τώρα του ‘ρθε, ο Μάνταλος και ο Τζιμπούρ! Εντάξει, πόσα να αντέξει ο άνθρωπος;;;

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είδε και την ομάδα του να κάθεται και να ακολουθεί το τελετουργικό, βλέποντας τους παίκτες της ΑΕΚ να σηκώνουν το Κύπελλο. Μπήκε μέσα στο ταρτάν, ο μαινόμενος Σάββας και φώναζε: «Τι κάθεστε εδώ; Θα δείτε και την απονομή; Μέσα, πάμε γρήγορα, μέσα».

Ωστόσο, κανένας παίκτης δεν σηκώθηκε να φύγει. Και μάλιστα, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, που είναι αθλητικός διευθυντής, αντέδρασε άμεσα στην προτροπή του Θεοδωρίδη και του είπε: «Τι είναι αυτά που λέτε; Πρέπει να σεβαστούμε την ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Όπως θα θέλαμε εμείς και θα καθόταν η ΑΕΚ εδώ, αν κερδίζαμε εμείς, έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς».

Αν μη τι άλλο, λόγια που τιμούν τον Γεωργάτο, που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αν και δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ, τη σεζόν 2002-2003. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, έκαναν υπομονή, μέχρι να σηκωθεί στον ουρανό, το Κύπελλο για την ΑΕΚ κι αμέσως μετά αποχώρησαν. Οι δύο παίκτες πάντως που χειροκρότησαν ήταν ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και ο Σαλίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X