Χωρίς Βάργκας με Πανιώνιο

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαλάρωμα, αποφόρτιση και κουβέντες αποτίμησης του τελικού και της… κούπας, είχε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα. Όμως υπάρχει και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σε λιγότερο από 48 ώρες. Και ήδη από σήμερα ο Στέλιος Μανωλάς, επέλεξε την αποστολή. Απών θα είναι ο Ρόναλντ Βάργκας, που υποφέρει από μια διάταση στον προσαγωγό και μάλιστα από αύριο θα ξεκινήσει θεραπεία. Μάλιστα είναι αμφίβολος και για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό. Κατα τα άλλα και ο Πέτρος Μάνταλος, αλλά και ο Χρήστος Αραβίδης, έχουν τεθεί κανονικά στην διάθεση του Μανωλά, που πάντως πήρε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ : Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X