"Σε τρία χρόνια θα..."

Ο Μελισσανίδης έκανε τον ΟΣΦΠ ομάδα διαμαρτυρίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο στενός συνεργάτης του Τίγρη, Κώστας Νικοπολιτίδης, φανερώνει τους προσεχείς στόχους και το πλάνο του ηγέτη της ΑΕΚ! Τι περιλαμβάνει η επόμενη ημέρα;

Αποκαλύψεις για την ΑΕΚ των επόμενων χρόνων, αλλά και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη προσωπικά, έκανε ο Κώστας Νικοπολιτίδης, στενός συνεργάτης του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ και σύμβουλος διοίκησης της Aegean.

Στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αναφέρθηκε στη συγκίνηση του Tίγρη από την υποδοχή- έκπληξη που του έκαναν οι εργαζόμενοι της Aegean, στα γραφεία της εταιρείας, αλλά και στο πώς αισθάνθηκε και τι έκανε χθες το βράδυ, μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Επιβεβαιώσε το ρεπορτάζ που θέλει τη διοίκηση της ΑΕΚ να μοιράζει ένα τεράστιο πριμ στους παίκτες, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερη θέρμη στην επόμενη ημέρα του συλλόγου, που έχει σχεδιάσει ήδη ο ηγέτης της Ένωσης. Τι περιλαμβάνει αυτή η επόμενη ημέρα; Την ολοκλήρωση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δημιουργία ομάδας που θα είναι πρωταγωνίστρια σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κάνωντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες φιλάθλους.

Η συνέχεια εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X