Μελισσανίδης: Δώσαμε ξανά χαρά στον κόσμο μας

Ο Μελισσανίδης έκανε τον ΟΣΦΠ ομάδα διαμαρτυρίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα το πρωί, μόλις μερικές ώρες μετά το θρίαμβο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος από την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ, μια έκπληξη περίμενε τον Δημήτρη Μελισσανίδη την ώρα που έμπαινε στο κτήριο της οδού Κονδύλη, στον Πειραιά, έδρα των γραφείων της Aegean.

Όλοι οι εργαζόμενοι, με δική τους πρωτοβουλία, τον περίμεναν στο ισόγειο και τον αντάμειψαν με επευφημίες και ένα θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και για τις προσπάθειες που κάνει για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτήν τη συγκινητική στιγμή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε αποκλειστικά στο pontos-news.gr: «Ευχαριστώ τους εργαζόμενους για την ιδιαίτερη χαρά που μου προσφέρουν με αυτήν τους την έκπληξη. Νιώθω ικανοποίηση, κυρίως για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου, που έδωσε και πάλι στους οπαδούς και τους φιλάθλους της ΑΕΚ τη χαρά και το χαμόγελο που τους έλειπαν τόσα χρόνια.

Ο δεύτερος γιατί αποδείχτηκε ότι όταν υπάρχει αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη, κερδισμένο τελικά βγαίνει το ποδόσφαιρο. Χθες το βράδυ ο μεγάλος κερδισμένος ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω το Κύπελλο στα αδικοχαμένα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού».

Για την ιστορία, από σήμερα το πρωί, κατόπιν εντολής του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, σε όλα τα τηλεφωνικά κέντρα της AEGEAN ακούγεται ο ύμνος της Ένωσης «Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια»!

ΠΗΓΗ: Pontos-News.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X