Το… ντοπάρισμα του Μελισσανίδη: «Να κάνουμε χαρακίρι εδώ μέσα αν δεν το πάρουμε»

Το… ντοπάρισμα του Μελισσανίδη: «Να κάνουμε χαρακίρι εδώ μέσα αν δεν το πάρουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης ο Δημήτρης Μελισσανίδης φρόντισε να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες πριν αυτοί μπουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο «Τίγρης» τους… ντόπαρε με μία ιστορική ομιλία ζητώντας τους να δώσουν μέσα στο γήπεδο και την ψυχή τους.

«Σήμερα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για τον σύλλογο. Ένας τελικός κυπέλλου. Αυτό το κύπελλο πρέπει να το πάρετε.  Για εσάς, γατί έχετε κάνει μεγάλη προσπάθεια και το αξίζετε και για την ιστορία της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικός αυτός ο τίτλος. Για όλους μας. Για τον κόσμο μας που έχει περάσει τόσα πολλά και του αξίζει επιτέλους να χαρεί.

Να ξέρετε ότι για να νικήσετε ένα πράγμα χρειάζεται. Ψυχή. Μόνο ψυχή θέλω να δω. Τίποτε άλλο.  Να ορκιστούμε εδώ όλοι, ότι θα το πάρουμε. Αν δεν μπορούμε, να κάνουμε χαρακίρι. Με το αίμα μας, ρε, να ορκιστούμε. Εγώ πρώτος. Φέρτε να κάνω χαρακίρι πρώτος εγώ και μετά εσείς. Θα ορκιστούμε εδώ ότι δεν τελειώνει ο αγώνας αν δεν νικήσουμε. Πάμε. Πάμε να το πάρουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X