Μάνταλος: «Δείξαμε περισσότερη θέληση»

Μάνταλος: «Δείξαμε περισσότερη θέληση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη μεγαλύτερη θέληση που έδειξε η ΑΕΚ σε σχέση με τον Ολυμπιακό κι έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου (2-1), στάθηκε ο Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: «Σήμερα αυτός που έδωσε στην ομάδα το Κύπελλο δεν ήταν ένας, αλλά πολλοί περισσότεροι και από έντεκα παίκτες. Νομίζω δείξαμε πολύ μεγαλύτερη θέληση από τον αντίπαλο. Δεν θέλω να σχολιάσω τα περί ηγέτη. Εύχομαι να είμαι γερός και δυνατός. Ποτέ δεν ξέρεις, εγώ πάντως θέλω να συνεχίσω στην ΑΕΚ».

Για το έργο του Στέλιου Μανωλά: «Ο κ. Μανωλάς είναι ένας άνθρωπος της ΑΕΚ. Αυτό που έκανε στο αποψινό ματς ήταν να περάσει τι χρειάζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής για να πανηγυρίσει αυτό το Κύπελλο. Το έκανε και βγήκε στο γήπεδο».

Για τον πρόσφατο τραυματισμό του: «Το τελευταίο δεκαήμερο ταλαιπωρήθηκα από το πόδι μου. Σε τι βαθμό ήμουν έτοιμος να αγωνιστώ ούτε εγώ το ήξερα. Οι εξετάσεις οι τελευταίες ήταν καλές και πήραμε την απόφαση να αγωνιστώ».

Για τους πανηγυρισμούς και τη συνέχεια στη σεζόν: «Σήμερα θα πάμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου μας περιμένει ο κόσμος και στη συνέχεια το καλύτερο είναι να πάμε σπίτια μας, γιατί έχουμε παιχνίδι την Παρασκευή».

Για τις αλλαγές προπονητών: «Ο κάθε προπονητής έβαλε το δικό του στίγμα για να είμαστε εδώ. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε κάθε τι που γίνεται. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να αλλάζεις συνέχεια προπονητές. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε το καλύτερο για την ομάδα».

Για τον στόχο στα play offs: «Δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που είχαμε αρχίσει. Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μέσα από τα playoffs».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X