Η πρόβλεψη του «Στρατηγού»

Η πρόβλεψη του «Στρατηγού»
Photo Credits: INTIME

Λίγη ώρα πριν φτάσει στο ξενοδοχείο της στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, ακούστηκε η εξής… ατάκα: «Το βάλαμε το γκολ! 1-0».

Η φωνή αυτή, ακούστηκε από τον Βαγγέλη Χριστακόπουλο, μέσα στο πούλμαν που μετέφερε εκείνη την ώρα τους «κιτρινόμαυρους». Ο υπεύθυνος ασφαλείας της «Βασίλισσας», είχε πει την παραπάνω ατάκα, αλλά εκείνη την ώρα δεν… είχε μπει γκολ. Υπήρξε μια… αναστάτωση από τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, για το ποιος έβαλε το γκολ της ΑΕΚ.

Εν τέλει, αποδείχθηκε ότι δεν είχε μπει γκολ, αλλά η… πλάκα είναι ότι λίγα λεπτά αργότερα, άπαντες μπήκαν στο ξενοδοχείο και με το που άνοιξαν τις τηλεοράσεις για να δουν τον τελικό του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, εκείνη την στιγμή πράγματι η ΑΕΚ πέτυχε το πρώτο της γκολ, με τον Μάνταλο να κάνει το 1-0!

Ακολούθησε ένας πραγματικός… χαμός και άπαντες θυμήθηκαν την πρόβλεψη του «Στρατηγού», Βαγγέλη Χριστακόπουλου, στον οποίο και έλεγαν χαρακτηριστικά: «Πως το ήξερες;». Όπως αποδείχθηκε, ο Χριστακόπουλος έπεσε μέσα στην… πρόβλεψη που έκανε.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X