Οι εκβιασμοί της ποδοσφαιρικής Καμόρα

Οι εκβιασμοί της ποδοσφαιρικής Καμόρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψω, αλλά είναι αλήθεια. Γύρω στις δύο παρά που πιάνω να γράψω το blog και ακόμη δεν έχει υπάρχει καμιά νέα δημοσίευση από ρεπόρτερ ή Μέσο του Ολυμπιακού, που να λέει πόσο «αντί – Ολυμπιακός» είναι ο Σιδηρόπουλος και πόσο επίσης «μισεί» την ομάδα του Πειραιά ο βοηθός Κωσταράς.

Γιατί τις προηγούμενες μέρες είχαμε όργιο. Με «μαέστρο» τον Σάββα και διάφορους οργανοπαίκτες, τα τελευταία 24ωρα έχουμε μια αήθη συνεχή και οργανωμένη επίθεση, εναντίον των διαιτητών που δεν ήθελαν στον τελικό. Σιδηρόπουλο, Ευθυμιάδη και Κωσταρά.

Είναι λέει «αντι – Ολυμπιακοί». Και ξέρετε γιατί; Γιατί έχουν υπερβολικό αριθμό αγώνων του Ολυμπιακού με δική τους παρουσία, που οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο δεν νίκησαν, αλλά και σε κάποιους έχασαν!!! Ακούς εκεί; Έχασαν! Που ακούστηκε αυτό; Άρα, σύμφωνα με την λογική τους, οι άνθρωποι αυτοί μισούν τον Ολυμπιακό, είναι εχθροί του Ολυμπιακού.

Έχουν συναίσθηση του τι λένε και τι γράφουν; Εύλογο το ερώτημα. Η απάντηση είναι έχουν. Επίτηδες γίνονται όλα αυτά. Επίτηδες για να επηρεάσουν τους διαιτητές. Επειδή δεν τους θεωρούν «ταλιμπάν» τους, το έχουν ρίξει στον ψυχολογικό εκβιασμό. Με την διαιτησία ασχολούνται μέρα και νύχτα. Αυτοί είναι. Αυτοί ήταν και αυτοί θα είναι. Η ομάδα που έχει επιβάλλει την διαιτησία σαν πρώτο θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατηγορεί τους άλλους γι’ αυτό.

Η ομάδα που δεν περνάει μέρα που να μη δώσει γραμμή σε διάφορους τσάτσους για διαιτητικά θέματα. Με τους τσάτσους που φτιάχνουν ακόμη και blog, για να περνάνε μηνύματα σε διαιτητές, ξεκάθαρα τις περισσότερες φορές για όσους γνωρίζουν να τα διαβάζουν. Και οι διαιτητές ξέρουν να τα διαβάζουν.

Βλέπετε από τότε που δυσκόλεψαν τα πράγματα με τα πακιστανικά τηλέφωνα, έπιασαν δουλειά τα blog των τσάτσων, που εκβιάζουν ανοιχτά διαιτητές. Επαναλαμβάνω, εκβιάζουν ανοιχτά διαιτητές.

Τώρα στο στόχαστρο είναι οι τρεις του αποψινού τελικού. Βλέπετε ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που μόλις γίνονται διεθνείς και ειδικά αν αρχίσουν να σφυρίζουν συχνά και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αρχίζουν και την βλέπουν «καριερίστες», άρα γίνονται αφερέγγυοι για το σύστημα που τους ανέδειξε. Γιατί και αυτούς το σύστημα τους ανέδειξε, μην το ξεχνάμε ποτέ.

Τον Κωσταρά τον έχουν αποκλείσει από αγώνες του Ολυμπιακού, από τότε που έχασαν πέρσι στο Περιστέρι με 1-0 από τον Ατρόμητο. Του το είπαν και στα αποδυτήρια μετά το ματς καθαρά. Τον δε άλλον βοηθό εκείνου του ματς, τον Απτόσογλου που δεν ήταν και διεθνής, τον έφαγε τελείως η μαρμάγκα.

Γι’ αυτό έχουν λυσσάξει με τον Κωσταρά απόψε. Και προσπαθούν να εκβιάσουν. Θέλουν να τους περάσουν το μήνυμα, πως επειδή σφυρίζουν πλέον Τσάμπιονς Λιγκ, δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να τους καθαρίσουν αν χάσουν απόψε.

Μιλάμε για ποδοσφαιρική Καμόρα κανονική. Όχι δηλαδή πως σας ανακοινώνουμε και κανένα νέο.

Τον Σιδηρόπουλο δεν μπορούσαν να τον υποχρεώσουν να δηλώσει κώλυμα, όπως έκαναν με κάποιον άλλον που δεν ήθελαν. Και αυτό το θέμα δεν θα μείνει έτσι πάντως. Γιατί γνωρίζουν καλά αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν και ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ υποχρέωσε διαιτητή να δηλώσει κώλυμα. Και αυτός ο κάποιος, ίσως μπορεί να συνεχίσει να γεμίζει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με χρήματα από δραστηριότητα στα υπόλοιπα Βαλκάνια, αλλά στην Ελλάδα σύντομα θα ψάχνει τρύπα για να κρυφτεί.

Τρέμουν ρε μην τυχόν και είναι σήμερα στα ίσια η διαιτησία. Τρέμουν. Αυτοί είναι και αυτή είναι η … εμπιστοσύνη στην ομαδάρα τους, των μεγάλων επενδύσεων.

Τρέμουν τον Σιδηρόπουλο. Τον πολλαπλό στο παρελθόν σφαγέα της ΑΕΚ. Τον άνθρωπο που την καθάρισε σαν αυγό την ΑΕΚ σε Τούμπες, αλλά και σε ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ποιος ήταν διαιτητής στο 0-4 την σεζόν του υποβιβασμού; Ποιος … έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό με το μουσαντένιο πέναλτι και την αποβολή του Γιάγκο; Ποιος έπνιξε την χερούκλα του Χολέμπας στην σέντρα του Κοντοέ; Αυτόν τον διαιτητή φοβούνται;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X