Βάζει "σφραγίδα" και στην Κούπα

Τζεμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν ο άνθρωπος που έστειλε στην ΑΕΚ σε αυτόν τον τελικό, με τον Αλγερινό φορ να σκοράρει και να «καθαρίζει» τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο. Η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ περίμεναν… καιρό ένα «μεγάλο» γκολ από τον «τρομοκράτη», με τον Τζεμπούρ στην κρίσιμη στιγμή να δικαιώνει τις προσδοκίες και να βάζει την «σφραγίδα» του στην πρόκριση. Κάνοντας τη διαφορά με την ποιότητά του και το “φονικό” ένστικτο που διαθέτει.

Σήμερα, όλα δείχνουν πως ο «τρομοκράτης» θα βρεθεί στο βασικό σχήμα, παίρνοντας θέση στην κορυφή της επίθεσης. Ο ίδιος θέλει πολύ αυτό το Κύπελλο και ακόμα περισσότερο να έρθει με δικό του γκολ. Είναι άλλωστε κάτι που είχε πει και στους συμπαίκτες του μετά το ματς στο Περιστέρι, με τον Τζεμπούρ να τονίζει πως εκείνος θα «καθαρίσει» και στον τελικό. Και απόψε, ο Αλγερινός θα τα δώσει όλα, για να ολοκληρώσει τη… δουλειά, οδηγώντας την ΑΕΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X