Πλεονέκτημα η... φρεσκάδα

Αυτό είναι το «κλειδί» του break
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως στόχο να κάνει το break, ώστε να κατακτήσει την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης, η οποία θα στείλει μήνυμα πως η Βασίλισσα έχει την ποιότητα να ανέβει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό η προετοιμασία για τη σειρά των μικρών τελικών ήταν εντατική, ενώ ο Γιούρι Ζντοβτς φρόντισε να κρατήσει σε… εγρήγορση τους παίκτες του, έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες της Ένωσης είχαν διαδοχικές προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και αυτό τους βοήθησε ώστε να έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Ταυτόχρονα, έχουν και ένα σημαντικό πλεονέκτημα, σε σχέση με τον Άρη. Οι «κίτρινοι» έδωσαν μια σειρά με τον Παναθηναϊκό, για τα ημιτελικά, που πήγε στα 5 παιχνίδια. Πέντε παιχνίδια άκρως απαιτητικά, με την επιβάρυνση του οργανισμού κάθε παίκτη να είναι δεδομένη. Στο διάστημα που οι «κίτρινοι» έφταναν στα… όριά τους, η Ένωση ξεκουραζόταν και κατάστρωνε τα πλάνα της για τους μικρούς τελικούς.

Η λεπτομέρεια αυτή δεν αποκλείεται να παίξει καταλυτικό ρόλο για την έκβαση της σειράς, καθώς ο Άρη δίνει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μια σειρά άκρως απαιτητικών αγώνων, την ίδια στιγμή που η Ένωση θα έχει και φρεσκάδα, αλλά και βάθος πάγκου για να «απαντήσει» στον αντίπαλό της…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X