Ανάκογλου: «Πάθος, τσαμπουκά και το πήραμε»

Ανανεώνει και φεύγει ο Ανάκογλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι τον περασμένο χειμώνα ήταν αρχηγός της ΑΕΚ στον 4ο χρόνο παρουσία του στην Ενωση. Ο Δημήτρης Ανάκογλου πήγε δανεικός τους τελευταίους μήνες στη Βέροια αφού δεν τον υπολόγιζε ο Γκουστάβο Πογιέτ και τώρα γύρισε έτοιμος για την… επιστροφή.

Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ μίλησε στην «Live Sport» για τον τελικό με τον Ολυμπιακό σχολιάζοντας «Αν η ΑΕΚ και όλα τα παιδιά που θα παίξουν είναι συγκεντρωμένοι στον ρόλο τους 100%, τότε η ΑΕΚ θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το Κύπελλο. Θέλει πάθος, θέλει τσαμπουκά γιατί είναι τελικός και νομίζω η φανέλα της ΑΕΚ μετρά. Ο στόχος είναι ένας και τα παιδιά τον ξέρουν. Όταν μιλάμε για μία ομάδα του επιπέδου, της ιστορίας και της αίγλης της ΑΕΚ δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, το έκαναν μία φορά ήδη και γνωρίζουν μέσα τους ότι μπορούν. Και κυρίως ο αντίπαλος ξέρει ότι απέναντι του έχει μία ομάδα που βρήκε τον τρόπο να τους κερδίσει. Και αυτό μετρά στην ψυχολογία. Εύχομαι η ΑΕΚ, τα παιδιά και όλοι που είναι κοντά στην ομάδα το βράδυ του τελικού να πανηγυρίζουμε το τρόπαιο. Είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ αυτό το Κύπελλο. Ηρθαμε από την Γ’ εθνική, την στηρίξαμε στα δύσκολα και αυτό το τρόπαιο θα είναι η δικαίωση για όσα περάσαμε. Μέσα σε όλα αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ χτίζει κάτι νέο και μεγάλο και θα είναι σημαντικό να δώσει χαρά στον κόσμο της που ήταν κοντά της στα δύσκολα. Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, τους εύχομαι να το πετύχουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X