Χιμένεθ: "Εύχομαι να το σηκώσει η ΑΕΚ"

Χιμένεθ: "Εύχομαι να το σηκώσει η ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Ισπανό προπονητή η ΑΕΚ κατέκτησε το τελευταίο τρόπαιο της ιστορίας της, το 2011 απέναντι στον Ατρομητο και παραμονή του τελικού με τον Ολυμπιακό, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στο novasports.gr τόσο για την αυριανή μάχη, όσο και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα:

“Εκείνος ο τελικός μου έχει μείνει ως ευχάριστη ανάμνηση. Η ΑΕΚ εκείνη την περίοδο είχε έντονα οικονομικά προβλήματα, οι ποδοσφαιριστές είχαν να πληρωθούν αρκετό καιρό, όμως όλοι ήμασταν ενωμένοι, είχαμε τη στήριξη της Ορίτζιναλ και οι παίκτες διατήρησαν τον επαγγελματισμό τους. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πάρουμε τον τίτλο και ήταν ο πρώτος τίτλος μετά από πολλά χρόνια για την ΑΕΚ. Είχαμε δουλέψει αρκετά για εκείνον τον τελικό. Οι περισσότεροι στην ομάδα δεν ήταν Έλληνες, παρόλα αυτά, Έλληνες και ξένοι ενωθήκαμε με στόχο να παλέψουμε, μολονότι για αρκετούς μήνες ήμασταν όλοι απλήρωτοι”, τόνισε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό:

“Όταν κατεβαίνεις σε έναν τελικό έχεις μοναδικό στόχο τη νίκη και η ΑΕΚ πρέπει να επιδείξει μαχητικότητα για να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός, πρόκειται για έναν σύλλογο με μεγάλη δύναμη, αλλά η ΑΕΚ πρέπει να δείξει καρδιά, ψυχή και εξυπνάδα. Εύχομαι η ΑΕΚ να νικήσει. Μακάρι να το κάνει απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός. Σε ένα ματς η ΑΕΚ έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει το κύπελλο. Εάν τα καταφέρει ελπίζω να το πανηγυρίσει σεβόμενη το αθλητικό πνεύμα και αν και δεν το εύχομαι, αν νικήσει ο Ολυμπιακός να σεβαστεί το ευ αγωνίζεσθαι, να δείξει το γνωστό επίπεδό της και να σεβαστεί το αποτέλεσμα”.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ένωση ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε:

“Είχα επαφές με ελληνικές ομάδες, αλλά χωρίς γραπτή πρόταση. Σέβομαι το ελληνικό ποδόσφαιρο και προφανώς την ΑΕΚ και αν ερχόταν πρόταση από την ΑΕΚ θα την προσέγγιζα με ενθουσιασμό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X