«Όποια κι αν είναι η έκβαση, εμείς δεν σταματάμε»

Η πορεία προς στην δόξα της «Ένωσης» δεν πρόκειται να σταματήσει, ανεξάρτητα με την έκβαση του τελικού Κυπέλλου, όπως υποστηρίζει μέσω του editorial, του εξαιρετικού match programme, η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, εξέδωσε σε ηλεκτρονική μορφή ένα συλλεκτικό match programme για τον τελικό και αναμφίβολα έχει μέσα μερικά πολύ χρήσιμα στοιχεία. Μεταξύ άλλων όμως έχει και ένα editorial, μία επίσημη τοποθέτηση που σκιαγραφεί το μέλλον της ομάδας, τον απότερο σχεδιασμό, ανεξαρτήτως με την έκβαση της αναμέτρησης με τον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό κείμενο:

«Ο πρώτος μας… τελικός

Σαφέστατα και για την ΑΕΚ δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο η συμμετοχή σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο άλλωστε έχει κατακτήσει δεκατέσσερις φορές και απόψε φιλοδοξεί να τις κάνει… δεκαπέντε!

Δεν παύει όμως το αποψινό να είναι ένα ξεχωριστό βράδυ στην ιστορία μας, αφού –μετά από τόσες παλινωδίες μέχρι να επικρατήσει η νομιμότητα- είναι ο πρώτος τελικός και ο πρώτος τίτλος που διεκδικεί η ομάδα μας, μετά την πρωτοφανή ταλαιπωρία, που πέρασε την τελευταία τριετία.

Ηταν θέμα χρόνου να επιστρέψουμε και στη διεκδίκηση των τίτλων, ήταν θέμα χρόνου να αποκαταστήσουμε την πραγματική θέση που δικαιωματικά έχει η ΑΕΚ στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά έως εδώ! Φυσικά γνωρίζουμε ότι είμαστε ακόμα στην αρχή. Γνωρίζουμε ότι η εφετινή σεζόν ήταν χρονιά μετάβασης για ένα σύλλογο, που έχει μάθει από τη μέρα της ίδρυσής του να βάζει τον πήχη ψηλά.

Γνωρίζουμε ότι όποια κι αν είναι η έκβαση του αποψινού τελικού, τα βήματα για τη δημιουργία μίας νέας μεγάλης ομάδας είναι ακόμα μπροστά μας. Δεν πρόκειται να καθορίσει τίποτα απολύτως μπροστά στο συνολικό σχέδιο. Οι απαντήσεις όμως δεν έρχονται με λόγια. Ερχονται με συνεχή και εντατική προσπάθεια προκειμένου η ομάδα μας να επανέλθει και να εδραιωθεί εκεί που ήταν και να γίνει και πάλι εκείνη που οι οπαδοί της ονειρεύονται.

Mακάρι να επανέλθει και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σωστό δρόμο και να είναι αυτός ο τελευταίος κεκλεισμένων των θυρών τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν είναι σε καμία περίπτωση δική μας η ευθύνη, αλλά σίγουρα δεν αισθανόμαστε καλά που ο κόσμος μας δεν θα είναι απόψε κοντά στην ομάδα…»

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα πατήστε εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X