Στην «Κολλεγιάδα Junior» η «Βασίλισσα» (ΦΩΤΟ)

Στην «Κολλεγιάδα Junior» η «Βασίλισσα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο Κολέγιο Αθηνών βρέθηκε χθες (15/05) αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, με παρόντες τέσσερις παίκτες.

Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μαλίκ Χέρστον, Μαρκ Κάρτερ και Δημήτρης Κατσίβελης, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μέρος σε εκδηλώσεις που έγιναν στην «Κολλεγιάδα Junior». Η ΑΕΚ κλήθηκε στην εν λόγω εκδήλωση, μιας και ο Ηλίας Ηλιάσκος που ήταν ο πρώτος μαθητής του Κολεγίου, ήταν πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» (1927-1933). Μάλιστα, υπάρχουν και φωτογραφίες, που δημοσίευσε η «Βασίλισσα» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει τα εξής: «Παρουσία των αθλητών της «Βασίλισσας», Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Δημήτρη Κατσίβελη, Μαλίκ Χέρστον και Μαρκ Κάρτερ διεξήχθη η «Κολλεγιάδα Junior», στο Κολέγιο Αθηνών.

Οι αθλητές της ΑΕΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις της Κυριακής (15/05) και μάλιστα πήραν μέρος και οι ίδιοι στη μαθητική λαμπαδηδρομία, ενώ είχαν την ευκαιρία να υπογράψουν αυτόγραφα σε μικρούς θαυμαστές τους.

Η «Βασίλισσα» δεν ήταν τυχαία προσκεκλημένη, καθώς το Κολέγιο (του Ψυχικού, που κατά την ίδρυσή του στεγαζόταν στην Άνδρου 18) συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με την ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ως πρώτος μαθητής του καταγράφεται ο Ηλίας Ηλιάσκος (τελευταία φωτό), Κωνσταντινουπολίτης, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (περίοδος 1927-1933). Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του Ιδρύματος. Ο γλωσσομαθής Ηλιάσκος υπήρξε στη Μέση Ανατολή συντάκτης-εκφωνητής των δελτίων ειδήσεων και συνθηματικών μηνυμάτων προς τους κατοίκους χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, που βρίσκονταν υπό ναζιστική κατοχή.

Από πλευράς ΑΕΚ το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν, επίσης, τα στελέχη του Τμήματος Μάρκετινγκ, Νίνα Αργυροπούλου, Αντώνης Παπαντώνης, ο διευθυντής Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε., Γιώργος Νικολάου, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Χήνας και ο φροντιστής Μάριος Ντολάκου».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X