Original: «Όλοι απόψε στο ξενοδοχείο να τους δώσουμε από σήμερα το Κύπελλο»

Original: «Όλοι απόψε στο ξενοδοχείο να τους δώσουμε από σήμερα το Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση με την οποία καλεί όλον τον κόσμο της ΑΕΚ να βρεθεί το απόγευμα στο ξενοδοχείο που θα καταλύσουν οι «κιτρινόμαυροι» ενόψει του αυριανού τελικού, εξέδωσε η Original. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 19:30 στο «κάστρο» της Νέας Φιλαδέλφειας με την ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αύριο η ΑΕΚΑΡΑ μας παίζει τελικό κυπέλλου με αντίπαλο ό,τι πιο μισητό έχει γεννήσει αυτός ο τόπος! Δυστυχώς δεν θα μας έχει κοντά της. Έτσι το πάρτυ κυπέλλου ξεκινάει νωρίς το απόγευμα σήμερα… Ραντεβού ΟΛΩΝ στο κάστρο μας στην ΝΦ 19.30 για να πάμε ΟΛΟΙ μαζί στο ξενοδοχείο να πωρώσουμε την ομάδα και να τους δώσουμε από σήμερα το κύπελλο!

ΥΓ.Φυσικά φέτος ο τελικός είναι μια ντροπή. Δεν νοείται αγώνας χωρίς κόσμο, χωρίς φωνές, χωρίς οπαδούς. Η θέση μας για αυτό γνωστή σε όλους τους ανευθυνουπεύθυνους. Είμαστε σίγουροι πως είναι η τελευταία πράξη-ντροπής αυτής της ΕΠΟ όπως και του Υπουργού-αρχιδικαστή.

ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ… ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X