Δεν κρατιέται ο Μάνταλος

Διοικητική απόφαση η αλλαγή στην αρχηγία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα και στην χθεσινή προπόνηση που ο Πέτρος Μάνταλος μπήκε στο δίτερμα, ήταν πολύ επιφυλακτικός και προσεκτικός με το πόδι του. Και ήταν η προτελευταία προπόνηση πριν από τον τελικό. Φάνηκε και χθες πως ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Όμως είναι 1000% αποφασισμένος να μην χάσει αυτόν τον τελικό. Δεν κρατιέται ο Μάνταλος και αυτή την αποφασιστικότητά του, την βγάζει και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Βέβαια η αλήθεια είναι πως ο Μανωλάς θα περιμένει μέχρι και τη σημερινή τελευταία προπόνηση. Όπως επίσης θα περιμένει και την τελευταία σειρά εξετάσεων που σήμερα θα κάνει ο Μάνταλος. Όμως εκείνο που φαίνεται είναι πως τελικά ο αρχηγός της ΑΕΚ θα είναι αυτός που θα κερδίσει τη μάχη και θα παίξει κανονικά.

Προφανώς η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη. Είναι και η τελευταία προπόνηση. Όμως ο Μάνταλος είναι αποφασισμένος και δεν κρατιέται. Και όλα δείχνουν πως αύριο θα βρίσκεται κανονικά στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και στον τελικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X