H ιστορία… αποκαθίσταται

H ιστορία… αποκαθίσταται
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως πληροφορηθήκατε από τις πρώτες πρωινές ώρες από το enwsi.gr, οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Τόνι Σαβέβσκι ξανασμίγουν, με τον σπουδαίο Σκοπιανό άσο να γυρίζει ξανά στην ομάδα με την οποία συνέδεσε την καριέρα του και την ζωή του. Η όλη ιδέα της ενεργοποίησης του Τόνι στα της ΑΕΚ υπήρχε στο μυαλό της ηγεσίας της ομάδας, σχεδόν από την πρώτη στιγμή του «restart» που επιχειρήθηκε. Άλλωστε ο Σαβέβσκι αποτελούσε μία από τις ποδοσφαιρικές «αδυναμίες» των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι οποίοι πίστευαν και πιστεύουν πως έχει να δώσει πολλά ακόμα στην ομάδα, από άλλο πλέον πόστο.

Η πρώτη επαφή μεταξύ της ΑΕΚ και του Σαβέβσκι, όπου τέθηκε και το θέμα της επανένταξής του στον σύλλογο, έγινε πριν από οκτώ μήνες. Εκεί, εκφράστηκε η αμοιβαία πρόθεση σχετικά με την επιστροφή του Τόνι στην ΑΕΚ και συμφωνήθηκε προς το τέλος της χρονιάς, να γίνει μία ακόμα συνάντηση, ώστε το όλο ζήτημα να τεθεί στη σωστή του βάση. Όπως και έγινε, με τον Σαβέβσκι να συναντιέται πριν από μερικές μέρες με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μιχάλη Μητροτάσιο, να «κλειδώνει» η επιστροφή του στην ΑΕΚ και να απομένει μονάχα να διευκρινιστεί ο ακριβής ρόλος του στο τιμ των Ακαδημιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, η σκέψη που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή θέλει τον Τόνι να αναλαμβάνει τον ρόλο του αρχισκάουτερ στις Ακαδημίες. Χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιλεγεί κάποιο άλλο πόστο τελικά για τον Σκοπιανό, ανάλογα και με το πώς θα διαμορφωθεί ο… χάρτης των τμημάτων υποδομής, το καλοκαίρι.

Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Τόνι γυρίζει στην ΑΕΚ, με την ιστορία κατά κάποιο τρόπο να… αποκαθίσταται, αφού ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε το 2012, άφησε μια πικρή γεύση στον ίδιο και ενδεχομένως και στις τάξεις της ομάδας. Και πλέον ο Σαβέβσκι γυρίζει στην οικογένειά του, με πολλή όρεξη για δουλειά, ώστε να προσφέρει από ένα άλλο πόστο, τις υπηρεσίες του στον σύλλογο. Με την παρουσία του να δυναμώνει κατά πολύ το τιμ των Ακαδημιών της ΑΕΚ, που συνεχίζει να εξελίσσεται και να προχωρά, προς μία και μοναδική κατεύθυνση: την τροφοδότηση της πρώτης ομάδας, με παίκτες που θα προέρχονται από τα «σπλάχνα» της.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X