Ο δικός μας Τόνι (VIDEO)

Η επικείμενη επιστροφή του Τόνι Σαβέφσκι στην ΑΕΚ ξυπνά αναμφίβολα πολύ ευχάριστες και δυνατές αναμνήσεις, μιας και μιλάμε για τον άνθρωπο που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ 12 ολόκληρα χρόνια, προσφέροντας όσα ελάχιστοι και έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, στις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου.

Ο Τόνι Σαβέφσκι συνέδεσε την καριέρα του και γενικότερα τη ζωή του με την ΑΕΚ, στην οποία ήρθε το 1989 και έμεινε μέχρι και το 2001, όπου κρέμασε τα παπούτσια του. Αναλαμβάνοντας εκείνη τη σεζόν το τιμόνι της ομάδας και ξεκινώντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Ως ποδοσφαιριστής, ο σπουδαίος Τόνι πανηγύρισε με την «Ένωση» 4 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 1 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ, καταγράφοντας 357 συμμετοχές και 51 γκολ!

Το 2001 ανέλαβε τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ την επόμενη σεζόν την Ομόνοια. Στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2004, όπου επέστρεψε στην ΑΕΚ, για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών της. Θέση την οποία κράτησε μέχρι και το 2012. Από το καλοκαίρι λοιπόν ο μεγάλος Τόνι Σαβέφσκι θα επιστρέψει και πάλι στην ΑΕΚ, «ξανασμίγοντας» με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Στέλιο Μανωλά, όπου μαζί τους πανηγύρισε τους περισσότερους από τους τίτλους του. Με τις τρεις εμβληματικές μορφές της «Ένωσης» να συνεργάζονται ξανά, φορώντας την φόρμα με τον Δικέφαλο, για να οδηγήσουν ξανά τον σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών, ο καθένας από το πόστο του. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν στιγμές από την σπουδαία καριέρα του Σαβέφσκι στην ΑΕΚ, στην οποία επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια, για να ενταχθεί στο τιμ των Ακαδημιών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X