Στην κόψη του ξυραφιού

Προετοιμασία ΑΕΚ: 16η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ίδιος δεν θέλει με τίποτα να χάσει αυτό το ματς. Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο enwsi.gr, είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να τα καταφέρει. Όμως η αλήθεια είναι πως η συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου στον τελικό του κυπέλλου, βρίσκεται στην κόψη του ξυραφίου. Και ενδέχεται να κριθεί ακόμα και λίγη ώρα πριν από την σέντρα του ματς.

Στην χθεσινή προπόνηση ο Μάνταλος πήρε μέρος στην άσκηση τακτικής, αλλά είχε τον ρόλο του μπαλαντέρ, χωρίς να βάζει το πόδι του σε μαρκαρίσματα. Ουσιαστικά σήμερα για πρώτη φορά θα επιχειρήσει να ανεβάσει στροφές. Όμως η πλέον καθοριστική, θα είναι η αυριανή τελευταία προπόνηση. Αν ο Στέλιος Μανωλάς επιλέξει σήμερα την αποστολή, για τον τελικό, είναι σχεδόν δεδομένο πως ο Μάνταλος θα είναι μέσα. Ωστόσο αυτό δεν θα “κλειδώνει” και την παρουσία του στο ματς. Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα το παλεύει ο αρχηγός της ΑΕΚ. Άλλωστε το ιατρικό τιμ παραμένει επιφυλακτικό και παραπέμπει στις κρίσιμες δυο τελευταίες μέρες πριν από το ματς. Πάντως ο Μάνταλος θα το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή και ο Μανωλάς θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X