Επιχείρηση: Ανασυγκρότηση

Ο Στέλιος Μανωλάς έχει επιλέξει να κρατήσει κλειστά χαρτιά μέχρι στιγμής, αναφορικά με το σχήμα που θα διεκδικήσει την Τρίτη το βράδυ το Κύπελλο. Ο προπονητής της ΑΕΚ «δουλεύει» ακόμα στο μυαλό του το πλάνο που θα φέρει την νίκη, στο οποίο οι περισσότερες θέσεις δείχνουν να είναι «κλειδωμένες». Όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο κάποιος έκπληξης από τον προπονητή της ΑΕΚ, που θα αιφνιδιάσει τον αντίπαλο και θα προσδώσει συγκεκριμένα πράγματα, στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Οι δύο… δρόμοι του Μανωλά είναι το 4-2-3-1, που δείχνει να προτιμά, αλλά και το 4-3-3, που η ομάδα εφάρμοσε κατά κύριο λόγο στο διάστημα της παρουσίας του Γκουστάβο Πογιέτ. Πιθανότατα μάλιστα να δούμε και τις δύο διατάξεις στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Άλλωστε οι παίκτες που αναμένεται να αγωνιστούν δίνουν στον προπονητή της τη δυνατότητα να «περάσει» με ευκολία από το ένα σχήμα στο άλλο.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσωπα, το πιθανότερο είναι πως θα διατηρηθεί κατά έναν μεγάλο βαθμό η ενδεκάδα που είδαμε στην Τούμπα, με τον Μπαρμπόσα να μένει εκτός και στη θέση του, ενδεχομένως, τον Μάνταλο. Σε αυτή την περίπτωση ο Βάργκας θα πάει αριστερά, ο Αραβίδης θα μείνει δεξιά και ο Τζιμπούρ στην κορυφή. Με τον Μάνταλο να παίρνει θέση μπροστά από τους Σιμόες, Γιόχανσον.

Ενώ μια άλλη επιλογή είναι ενδεχομένως η χρησιμοποίηση του Μπουονανότε στα άκρα ή ακόμα και του Γκάλο, με τον Μπακάκη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας. Φυσικά, όλα τα παραπάνω θα ανατραπούν, αν ο Μάνταλος δεν μπορέσει τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μείνει εκτός. Ωστόσο στην Ένωση υπάρχει η αισιοδοξία πως ο αρχηγός θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί κανονικά, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της οργάνωσης του παιχνιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X