Εικόνες από το ΑΕΚ - Λεβαδειακός

Τον τελικό του κυπέλλου, τον περίμενε σαν τρελός. Μάλιστα δεν έκρυβε πως ονειρευόταν είτε να δώσει την ασίστ, είτε να πετύχει το νικητήριο γκολ. Οτιδήποτε για να βοηθήσει την ΑΕΚ να πάρει το κύπελλο. Και μια κακιά στιγμή στο τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, στερεί από τον Έλντερ Μπαρμπόσα την παρουσία στον τελικό της Τρίτης. Κάτι που όπως είναι φυσικό, όχι απλώς έχει επηρεάσει τον Πορτογάλο εξτρέμ, αλλά τον έχει τσακίσει ψυχολογικά.

Ήδη από την πρώτη στιγμή που η ομάδα επέστρεψε στην Αθήνα από την Θεσσαλόνικη, ο Μπαρμπόσα δεν ήταν καλά. Σκεφτόταν όλα όσα έγιναν στην Τούμπα και δεν το χωρούσε το μυαλό του αυτό που συνέβη. Εκείνο που έλεγε στους συμπαίκτες του είναι πως αισθάνεται και μεγάλη αδικία διότι δέχθηκε πολλά αντιαθλητικά κτυπήματα, χωρίς ο διαιτητής να τον προστατέψει, αλλά τα έχει και με τον εαυτό του που δεν συγκρατήθηκε και έπεσε στην παγίδα.

Βεβαίως ο Μπαρμπόσα θα δώσει το παρών στον τελικό, έστω και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να στηρίξει τους συμπαίκτες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X