Ψάχνει τον αντί - Μπαρμπόσα

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Πέτρος Μάνταλος να είναι αποφασισμένος να κερδίσει την μάχη με τον χρόνο και να μην χάσει τον τελικό του κυπέλλου. Ωστόσο για τον Στέλιο Μανωλά υπάρχει ήδη ένα δεδομένο (και μεγάλο) αγωνιστικό πλήγμα. Πρόκειται για την απουσία του τιμωρημένου Έλντερ Μπαρμπόσα. Ενός δηλαδή, από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ και τους πιο σημαντικούς για την ΑΕΚ στην φετινή σεζόν. Και αν ο Μανωλάς στην περίπτωση του Μάνταλου θα πρέπει να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, για τον αντικαταστάτη του Μπαρμπόσα, ψάχνει ήδη.

Οι εναλλακτικές λύσεις που έχει ο τεχνικός της ΑΕΚ για την θέση του Πορτογάλου εξτρέμ, είναι σχετικά περιορισμένες. Η προφανής επιλογή, με δεδομένο πως και πάλι ο Τζεμπούρ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, είναι αυτή του Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος έχει παίξει πολλές φορές φέτος στα άκρα της επίθεσης. Και θα μπορούσε να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, σ’ ένα σχήμα με τον Αραβίδη στην αντίστοιχη θέση δεξιά.

Αν πάντως ο Μανωλάς για κάποιο λόγο ψάξει εκτός… Βάργκας, τον αντικαταστάτη του Μπαρμπόσα, τότε δεν αποκλείεται να κάνει ακόμα και έκπληξη. Όπως για παράδειγμα την μετακίνηση του Ροντρίγκο Γκάλο σε ρόλο εξτρέμ και την παρουσία του Μιχάλη Μπακάκη στην θέση του δεξιού μπακ. Υπάρχει βέβαια πάντα και η εναλλακτική του Ντιέγκο Μπουονανότε. Παρόλο που ο Αργεντινός έχει δείξει πως δυσκολεύεται όταν αγωνίζεται ως ακραίος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X