«Αρκετά καλή ομάδα η ΑΕΚ»

Έδωσε 17 κατοχές παραπάνω στον αντίπαλο...
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε σε αθλητική εφημερίδα, για την πορεία του Ολυμπιακού στα πλέι οφ, ενώ ο διεθνής φόργουορντ υπογράμμισε ότι η ΑΕΚ είναι αρκετά καλή ομάδα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Παπανικολάου ρωτήθηκε για το αν το συνολικό 5-0 κόντρα σε Ρέθυμνο και ΑΕΚ, ήταν εύκολο, ή αν οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά, το έκαναν να φαίνεται έτσι: «Καταρχάς, να διευκρινίσω κάτι, που πολύς κόσμος δεν το θεωρεί σημαντικό. Στο ΣΕΦ είναι αλήθεια πως δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο να πάρουμε τις νίκες που πρέπει, αφού εκεί νιώθουμε άνετα, παίζουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ενώ μας βοηθάει πάρα πολύ και η στήριξη από τους οπαδούς μας.

Εκτός έδρας φαίνεται ότι έχουμε μια έλλειψη συγκέντρωσης σε μεγάλα σημεία των αγώνων, αλλά ευτυχώς δεν το έχουμε πληρώσει ακόμη, αφού έχουμε την ποσότητα και την ποιότητα για να αντεπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία. Συγκεκριμένα, με την ΑΕΚ ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το ματς, αλλά για περίπου 10-15 λεπτά, χάσαμε τον ρυθμό μας, αφού αμυντικά ήμασταν πολύ κακοί. Τουλάχιστον στην τρίτη περίοδο βγήκαν μπροστά κάποια παιδιά και καθάρισαν την πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ, κόντρα σε μια αρκετά καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Οφείλουμε να καταλάβουμε όλοι μας, πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε καμία διοργάνωση».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X