Μέρα του Στέλιου η 17η Μαΐου (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Μέρα του Στέλιου η 17η Μαΐου (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 17 Μαΐου 1998 στην εντός έδρας αναμέτρηση του «Δικέφαλου» με την Ξάνθη για την 34η αγωνιστική ο καλύτερος ίσως Έλληνας αμυντικός όλων των εποχών έδινε την τελευταία του παράσταση. Το ματς με τους ακρίτες αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Στέλιο που αποφάσισε μετά από 18 χρόνια επαγγελματικής καριέρα και 447 συμμετοχές να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Έκλαιγε μέχρι και ο… Θεός

Το ματς που ο Στέλιος αποφάσισε να δώσει το τελευταίο του παιχνίδι διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή. Κάτι που δεν πτόησε τον κόσμο να βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια να φωνάζει διαρκώς το όνομά του.

Το ρολόι έδειχνε το 58’ του παιχνιδιού. Ήταν η στιγμή που πέρασε για πάντα εκτός αγωνιστικών χώρων όταν και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Κωστένογλου. Στον στίβο τον περίμεναν τα παιδιά του, με τον ίδιο να τα παίρνει και να τα βάζει μέσα στο γήπεδο. Όπως ήταν φυσικό όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ και της Ξάνθης τον χαιρέτισαν με τον τότε πρόεδρο του «Δικέφαλου» Λάκη Νικολάου να του δίνει τιμητική πλακέτα.

Στη συνέχεια ο Στέλιος με τη συνοδεία των παιδιών του πήγε στον χώρο του κέντρου και υποκλίθηκε σε όλο τον κόσμο αποχαιρετώντας μια για πάντα το γήπεδο που λάτρεψε και λατρεύτηκε.

Μανωλάς

Μανωλάς, Ρέιντζερς

Μανωλάς, Μίλαν

Μανωλάς γκολ-Manwlas goal

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X