Κομβικό σημείο το 4ο φάουλ του Μωραΐτη

Εικόνες από τον νικηφόρο ημιτελικό των Νέων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Συναρπαστικός σε εξέλιξη ήταν ο χθεσινός (13/05) τελικός των Νέων της ΕΣΚΑ, όπου η ΑΕΚ έχασε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό.

Είναι προφανές ότι σε νεαρές ηλικίες ναι μεν είναι σημαντικό και το τελικό αποτέλεσμα, αλλά πάνω από όλα μετράει η εξέλιξη των παικτών. Άλλωστε, το σημαντικό είναι να αναδειχθούν παίκτες που θα μπορούν στο μέλλον να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα της «Βασίλισσας».

Ένας από τους παίκτες που αποτελούν το μέλλον της ΑΕΚ, είναι ο Δημήτρης Μωραΐτης. Στον χθεσινό τελικό, ξεκίνησε πολύ καλά, έχοντας ήδη 10 πόντους από το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, χρεώθηκε με τέταρτο φάουλ στο 24′ του αγώνα και μάλιστα αδίκως, αφού δεν υπήρξε κανένα φάουλ. Αυτό ήταν και ένα κομβικό σημείο στην εξέλιξη του τελικού, αφού ο κινητήριος μοχλός της επίθεσης της ΑΕΚ, κάθισε πολλή ώρα στον πάγκο, γεγονός που επηρέασε αρνητικά την ομάδα.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ασφαλώς δεν θα σταθεί στην διαιτησία, αλλά από την άλλη μεριά υπάρχει και ένα γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Αρχικά, είχε οριστεί να «σφυρίξει» η διεθνής διαιτητής, Βάσω Τσαρουχά, ωστόσο δίχως καν να ενημερωθεί η «Ένωση», την θέση της, πήρε η Πηγή Γρίβα, η οποία μάλιστα είχε διαιτητεύσει και τον ημιτελικό της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X