Με... εφηβοπαιδικό ρόστερ οι Νέοι

Εικόνες από τον τελικό των Νέων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει κάνει δυναμική επιστροφή φέτος στα τμήματα υποδομής, με τους Εφήβους να παίρνουν την άνοδο για την Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑ και τους Νέους να παίζουν τελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μια προσπάθεια που είναι εξαιρετική και που φυσικά πρέπει να έχει συνέχεια, γιατί εκτός από το παρόν, μια μεγάλη ομάδα οφείλει να ρίχνει το… βάρος και στο μέλλον της. Όσον αφορά την διοργάνωση των Νέων, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να έχουν παίκτες με ηλικία μέχρι και 22 ετών.

Όσον αφορά την ΑΕΚ λοιπόν, ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της, είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος όμως θα γίνει 20 ετών σε έναν περίπου μήνα. Γενικά λοιπόν, ο μέσος όρος ηλικίας είναι χαμηλός. Επί της ουσίας, η «Ένωση» αγωνίζεται στους Νέους με ρόστερ από την ομάδα των Εφήβων, αλλά και με κάποιους παίκτες από τους Παίδες.

Η μόνη διαφορά είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος είναι άνω των 18 ετών και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους Εφήβους. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, το γεγονός ότι τα νέα παιδιά της ΑΕΚ, αντιμετώπισαν σε όλη την διοργάνωση της ΕΣΚΑ, παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X