Ο Γκοργκόν για το μέλλον του: «Δεν είναι απαραίτητο να πάω Ευρώπη»

Ο Γκοργκόν για το μέλλον του: «Δεν είναι απαραίτητο να πάω Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλεξάντερ Γκοργκόν μίλησε σε ΜΜΕ της Αυστρίας (Laola1.αt) ωστόσο δεν αποσαφήνισε τι θα κάνει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Αυστριακός επιθετικός είναι στην λίστα της ΑΕΚ, ωστόσο όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων», της Λέγκια Βαρσοβίας και της κορεάτικης Σουβόν σχολίασε «Η απόφαση μου να φύγω από την Αούστρια Βιέννης είναι οριστική, αν και δεν ήθελα να την ανακοινώσω νωρίτερα. Τώρα είναι σίγουρο και το λέω δημόσια. Είναι περίεργο το συναίσθημα, είμαι στο κλαμπ πάνω από 20 χρόνια, αλλά τώρα θέλω να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο. Θέλω να διαλέξω προσεκτικά την επόμενη ομάδα της καριέρας μου και είμαι ανυπόμονος για αυτό. Σίγουρα δεν μπορώ να εξαιρέσω ομάδες από χώρες όπως η Τουρκία, η Ρωσία και το Καζακστάν. Δεν είναι απαραίτητο η επόμενη μου ομάδα να είναι στην Ευρώπη. Είμαι ανοιχτός σε μερικούς εξωτικούς προορισμούς. Πάντως, στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, θα είναι πιο εύκολο για μένα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα στο μυαλό μου».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X