Βαγγέλης και στα... Τρίκαλα

Βαγγέλης και στα... Τρίκαλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Και ο Βαγγέλης ξέρει από καλούς μύλους. Τι ΟΣΦΠ, τι Βοϊβοντίνα, τι Νότιγχαμ Φόρεστ, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα θα την παίξει τη δουλειά ο Βαγγέλης.

Όπου κι αν πηγαίνει αυτός ο άνθρωπος βρίσκει ευκαιρίες. Κελεπούρια. Πάει στην Αγγλία; Να ‘σου το deal για την Νότιγχαμ Φορεστ. Πάει στη Σερβία; Να ‘σου συζητήσεις για την Βοϊβοντίνα. Χαμός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας butasport.rs, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πρόσφατη επίσκεψη στη Σερβία για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα συνάντησε τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Οι δύο άνδρες φέρονται να συζήτησαν το ενδεχόμενο του “μπασίματος” στην ιδιωτικοποίηση της ομάδας του Νόβι Σαντ.

Την ίδια ώρα η Nottingham Post γράφει: «Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη συμφωνία, που θα τον καταστήσει βασικό μέτοχο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Γίνεται κατανοητό ότι ο Έλληνας πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Fawaz Al Hasawi (πρόεδρος της Ν.Φ.), ώστε να αποκτήσει το 80% του συλλόγου.

Το πιο σημαντικό εμπόδιο είναι η έγκριση της συμφωνίας από την Football League – το ζήτημα έχει συζητηθεί σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου τις τελευταίες ημέρες.

Για να ολοκληρωθεί η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πρέπει να περάσει το τεστ των ιδιοκτητών και διευθυντών της Λίγκας. Αλλά το γεγονός ότι η διαδικασία έχει προχωρήσει τόσο, ώστε να συζητείται σε επίπεδο Football League, αποδεικνύει ότι η συμφωνία είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X