Άρθο: Θα πετύχει στην Μπέτις ο Πογιέτ

Άρθο: Θα πετύχει στην Μπέτις ο Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γκουστάβο Πογέτ ο Θέσαρ Άρθο, μιλώντας στα ισπανικά Μέσα. Ο στόπερ της ΑΕΚ  μίλησε στην «eldesmarque.com» για τον Ουρουγουανό τεχνικό και τη φιλοσοφία του, τονίζοντας πως θα πετύχει στην Μπέτις, κάνοντας μια καλή σεζόν.

«Ένα πολύ θετικό στοιχείο του Γκουστάβο Πογιέτ είναι ότι καταλαβαίνει τους παίκτες και μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλάβει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας. Αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Ένα ακόμη θετικό είναι ότι του αρέσει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, με πολύ κατοχή της μπάλας και αυτό προσπαθεί να το περάσει στους ποδοσφαιριστές.

Είναι ένας προπονητής με μεγάλο παρελθόν. Νιώθει ακόμα πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάθεται στον πάγκο, νιώθει το παιχνίδι και θέλει να μπει στο γήπεδο. Υπήρχαν ορισμένες περιπτώσεις που είχαμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά στο τέλος τα κερδίζαμε. Εάν οι παίκτες της Μπέτις καταλάβουν τη φιλοσοφία του, θα είναι σίγουρα μια πετυχημένη σεζόν.

Στην Ελλάδα, προσπάθησε να συνδυάσει το δυνατό ποδόσφαιρο που παίζουν στην Αγγλία, κάτι που πέτυχε, ενώ έβαλε και μερικές πινελιές από το ισπανικό ποδόσφαιρο, που έπαιζε παλιά. Κατά τη γνώμη μου, στην Μπέτις θα προσπαθήσει να έχει δύο πολύ καλές γραμμές, την αμυντική και τον άξονα, με τους μέσους να έχουν ελευθερία και να επιτίθενται και αυτοί.

Πιθανότατα σε εσάς αρέσει να κρατάτε την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο μισό του γηπέδου. Ωστόσο, νομίζω πως θα φέρει το αγγλικό στυλ και θα το συνδυάσει με το ποιοτικό της Ισπανίας. Στην Αθήνα αυτό δούλεψε γιατί είχαμε αρκετούς Ισπανούς και Λατίνους. Στην Μπέτις θα προσπαθήσει να έχει την κατοχή όταν επιτίθεται και όταν είναι σε θέση άμυνας, θα έχει διπλή αμυντική ζώνη», είπε ο Άρθο.

Όσον αφορά τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές, ο Ισπανός στόπερ της ΑΕΚ δήλωσε: «Στην ομάδα, δεν είχε ζητήματα με τους ποδοσφαιριστές ακόμη και αν άλλοι έπαιζαν περισσότερο από κάποιους άλλους, γιατί εξηγούσε στον καθένα τον λόγο που δεν αγωνιζόταν. Αντιμετώπιζε κάθε ποδοσφαιριστή κατάματα, τους είχε από κοντά και προσπαθούσε να τους διορθώνει τα κακώς κείμενα. Εάν το κάνεις σωστά σε επιβραβεύει και σου λέει να συνεχίσεις κατά αυτό τον τρόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X